Pentru tineri

           

Cautati-l pe cel ce M-a scuipat si spuneti-i ca are un loc in Imparatia Mea.

Cautati-l pe cel ce a facut cununa de spini si spuneti-i care are o cununa in Imparatia Mea fara nici un  spin.

Cautati-l pe cel ce a luat trestia si M-a lovit si spuneti-i ca are un toiag de domnie in Imparatia Mea.

Cautati-l pe cel ce M-a strapuns cu sulita si spuneti-i ca exista o alta cale de a ajunge la inima Mea.

Cautati-l pe cel ce a batut cuiele in mainile si picioarele Mele si spuneti-i ca are mangaierile Mele pe crestetul lui.

Cautati-l pe cel ce a batut in batjocura tablita cu Numele Meu ca am in ceruri o fila in cartea vietii pe care scrie ’’IERTARE’’.

Cautati-i pe cei ce au strigat ‘’RASTIGNESTE-L’’ si spuneti-le ca intr-o zi Ma vor auzi spunand: ‘’VENITI BINECUVANTATI TATA-LUI MEU…’’

Cautati-l pe cel care Mi-a dat sa beau otet si spuneti-i ca Eu sunt Apa Vie, iar cel ce va bea din Apa Vietii va trai vesnic.

Cautai-i pe preotii cei mai de seama si spuneti-le ca cei ce cred in Cel rastignit la Golgota vor fi ’’O SEMINTIE ALEASA SI O PREOTIE IMPARATEASCA’’.

Cautati-i pe toti si spuneti-le ca Acela ce s-a jerfit VINE IN CURAND!

 

Sarutul, pacat sau idealitate la tinerii neoprotestanti

   673125904286280 Mai poate fi păcat aceasta? Ce spune Biserica în privinţa aceasta ? Biblia are vreun răspuns în privinţa aceasta ? Dragi mei, şi noi suntem oameni. Şi pocăiţii se sărută; este ceva frumos, dulce şi permis de Dumnezeu. Toată chestiunea este ca acel sărut să fie după cum l-a lăsat Dumnezeu, ceva sfânt, după căsătorie. Ce depăşeşte acestă limită ESTE PĂCAT ! De ce nu am recunoaşte că în momentul acela uiţi de toate durerile. Dar asta nu însemnă că uiţi de toate responsabilităţile. Iresponsabilitatea te face să te săruţi ore în şir în faţa primăriei din Arad nepăsându-ţi de nimic; poate să cadă turnul Siloamului sau turnurile gemene, poate să se deprecieze moneda europeană în faţa dolarului, să crească lira sterlină sau să se scumpească pasta de dinţi, poate să vină tata să te cheme la rugăciune sau să primeşti 1000 de euro; tu eşti în tranşă.

             Când plăcerea este mai mare decât ruşinea e ceva păcătos. Drumul de la ruşine (de după păcatul lui Adam) la neruşinare diavolul îl numeşte cu nesimţire „evoluţie”. Nesimţirea nu este dumnezeiască, este drăcească. La începutul omenirii, diavolul a căutat să îmbrace primii oameni iar acuma caută să-i dezbrace, în ciuda a atâtor multitudine de haine.

            Când observ că doi tineri au o relaţie de prietenie aprinsă la o vârstă necorespunzătoare, îi întreb dacă vor să se căsătorească. „Frate” îmi zic ei „noi nu ne gândim să ne căsătorim, este doar aşa…”. Observaţi este doar aşa „degeaba”. Acum, de când face Dumnezeu lucruri degeaba? Nimeni nu o face degeaba, cel puţin curiozitatea te împinge la sărutul anticipat, „doar de plictiseala” spun ei.

            Până la urmă nu e păcătos sărutul în sine, ci ceea ce simţi în timpul sărutului. „Eu nu simt nimic frate”, va zice cineva. Auzi, numai nevasta lui Lot când fugea din Sodoma n-a mai simţit nimic. De ce nu te săruţi cu un manechin într-un magazin dacă tot nu e vorba de ce simţi? Aici este problema sărutului anticipat.

            O ţi numai în săruturi până la căsătorie, vei ajunge pervers deoarece te gândeşti tot mai des la ceea ce simţi când te săruţi, şi asta mai ales ştiind că sărutul presupune apropiere, etc.; că doar nu te săruţi ca şi cum ai conecta două cabluri electrice: jack mic cu jack mare. Sărutul ori vrei să recunoşti ori nu, face parte din preludiul unui act sexual. Când doi căsătoriţi se sărută în public, dezvelesc o parte din secretul actului sexual.

Tu ce vei face în continuare, vei continua să te săruţi până ajungi să fiţi „3” înainte de căsătorie?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s