Si ma rog ca toti sa fie una…

   Prayer-300x222  Inainte de Inaltarea Domnului Isus, una dintre cerintele in rugaciune a fost ca toti sa fim una. Uniti in gand, in simtire, in cuget si in dragoste. Asa a fost inceputul Biserici primare. Cand Anania si Safira au mintit pe Duhul Sfant, Dumnezeu i-a nimicit pe loc. Nu te poti juca cu carbuni fara sa te arzi.

’’Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.” Geneza 1:26

     Domnul Isus a spus: ’’Eu si Tata-l suntem una’’. Ioan 10:30. Cand doi oameni sunt uniti, intodeauna izbutesc. Secretul succesului din primele veacuri ale Biserici Apostolice a fost unitatea.

     În 1900 erau 1600 de diviziuni și culte creștine. Acum suntem aproape 40.000. Sau mai clar, 37 milioane de biserici creștine de toate nuanțele, culorile, apucăturile.

Și numai una nu suntem…

     Pe aceeași stradă, două biserici din același cult… În același imobil. Una la parter, cealaltă la etaj. Biserica Romano-Catolică și Biserica Ortodoxă s-au anatemizat reciproc în 1054. Aproape 1000 de ani de afurisenii.  Și în tot acest timp, statul islamic omoară creștini fără să se frământe din ce cult fac parte…Pentru că numai în fața lui Hristos suntem egali si în fața morții. Cineva spunea, daca doi crestini se intalnesc de acelas cult se formeaza doua biserici, biserica numarul 1 si biserica numarul 2.

     Traim vremea cand DRAGOSTEA CELOR MAI MULTI s-a racit, bancile la adunare s-au golit iar pe frati in varsta nu-i mai viziteaza nimeni. Nu mai avem timp, nu ne mai putem intelege pentru ca l-am impartit pe Hristos in functie de confortul nostru. Daca pe pamant nu-l poti suporta pe fratele tau, cum vei reusi sa fi vecin cu el, in cer o vesnicie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s