Adio Mos Craciun

993755_10202708488658385_1729348829_n

   

   Adio Mos Craciun pentru ca am intalnit un Mantuitor in viata mea care poate sa-mi de-a ceea ce tu nu poti, chiar daca ai vrea, pentru ca darurile pe care mi le dai tu sunt trecatoare iar ale Lui sunt vesnice. Tu vi odata pe an Mos Craciun dar El vine in fiecare clipa, in fiecare zi, in fiecare minut al vietii. Tu nu ai cum sa intelegi Mos Craciun, ca El imi da daruri fara sa fac un efort deosebit pentru ele, mereu se spune copiilor, “Daca sunteti cuminti Mosul va aduce”. Tu nu d-ai nimic pe gratis, “spune si tu o poezie daca vrei sa primesti ceva, nimic nu i-ei daca nu faci”.

   Mos Craciun nu da nimic din ale lui, probabil ca nici nu-l costa, pe Isus la costat enorm si adevaratele lucruri sunt acele care costa. Spune ce cadouri ti-ai dorit acum de sarbatori? lucruri materiale care pier si trec? Adevaratele lucruri care raman deja le-am primit si daca mai primesc ceva pe de-asupra, o privire, un zambet, un om care sa-mi spuna ca ma iubeste, ma bucur iar daca nu, nu ma intristez. Cele mai frumoase lucruri din viata mea eu le-am primit deja si cel mai frumos lucru care mi-a dat in viata mea este un Mantuitor viu, este Isus Hristos.

   Milioane de oameni inca se mai inchina la o piatra, inca se mai inchina la o statuie din aur, Indienii in fata unei vaci, “Acesta-i Dumnezeu nostru!”. Milioane de oameni care se inchina la dumnezeii facu-ti din propriile maini, la o masina, la o casa, la copii lor, la un cont in banca, dumnezeii morti. 700 milioane de Musulmani se inchina la un Dumnezeu mort, 500 milioane de Hindusi se inchina la un Dumnezeu mort, 300 milioane de Confusionisti se inchina la un Dumnezeu mort dar eu pot spune impreuna cu un  miliard de crestini “Dumnezeu meu este viu!”. Am un Rascumparator viu, pot sa-i spun ce ma apasa, pot sa-i spun ce ma doare, nu-i un Dumnezeu de piatra, nu-i un Dumnezeu insensibil. Cand am fost bolnav ma vindecat, cand am fost trist ma incurajat, cand toti m-au parasit si frati si prieteni, EL mi-a ramas aproape. Ce imi poti da tu Mos Craciun? O portocala crescuta in zapada si o caciula roz, asta e darul tau? Isus Hritos mi-a dat totul, sa dat pe Sine si stiu ca Dumnezeul meu traieste pentru ca AM VORBIT AZI DIMINEATA CU EL…  

Un gând despre „Adio Mos Craciun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s